SPANSK SPANSK SPANSK! SKOLE SKOLE SKOLE!

INNLEGG POSTET 17.08.2011.

Hola chicos !!!

Som jeg skrev i forrige skole så gikk jeg på et tre måneders spanskkurs i Valencia før jul! Jeg tok det på en skole som heter Aip Language school og  hadde ca 4 timer om dagen! Jeg tror skolen kostet rundt 17000 tilsammen for de 12 ukene, men jeg fikk støtte av lånekasse, så da gikk det greit. Ellers finnes det billigere alternativer også, men jeg var veldig fornøyd med både skolen og lærerene! 

Jeg begynte som sagt som den eneste på mitt ultralave nivå, og var derfor den eneste i klassen. Etterhvert dukket det opp flere, men vi var vel på det meste 8 stk i klassen! Veldig greit å ikke være alt for mange så lenge man skal lære litt! 

Dagene var delt opp i 3 deler: Den første delen brukte vi på å lese og forstå tekster, svare på spørsmål osv, den andre delen var gramatikk og den siste delen var kommunikasjon (kun muntlig). 

Grunnen til at jeg valgte å melde meg på dette kurset var for det første at jeg har tatt 2 år på lærerutdanningen, og vil ha spansk som et av fagene mine. Det ble litt tynt å begynne på spanskstudiet uten noe som helst grunnlag, så da dro jeg like greit til Valencia for å lære meg spansk der. Nå hadde jeg egentlig bare tenkt til å være der i 3 måneder, men siden jeg nå har vært der i totalt 8, så har det kommet veldig greit med å kunne litt spansk også. De er ikke så alt for gode i engelsk der nede!!

Vel, i dag var første dagen min på spansk årsstudium ved Høgskolen i Østfold! Jeg skal nå ta et helt år med spansk, og gjett om jeg gleder meg. Jeg har fått ordna det sånn at jeg kan fortsette å bo i Valencia, men ta spansk på høgskolen her. Jeg må bare følge med på undervisningen selv, via nett og ellers levere arbeidskrav som alle andre! Dette passer jo midt i blinken for meg! 🙂 

Det var veldig spennende å være der i dag. Var litt spent på hvilket nivå de andre lå på og hvor avansert spansk lærerne snakket! Det virket som det var et ganske spredt nivå, og jeg forsto mesteparten av hva lærerne sa, så da er jeg fornøyd!! Nå kribler det i fingrene etter å få kjøpt bøkene så jeg kan komme i gang. Tirsdag er første undervisningsdag! Jippi! Jeg kommer til å gå på undervisningene når jeg er i Norge og ellers når jeg er i Valencia, så gjør jeg oppgaver og lignende på egenhånd! 🙂

Her er et bilde fra gjengen jeg gikk på spanskkurs sammen med i Valencia!!

Har du gått noe språkkurs før? Hvordan var det?

Ha en kjempefin dag allesammen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]