DE BESTE DAGENE!!! I VALENCIA! :)

INNLEGG POSTET 16.08.2011.

Hei folkens!!!

Da har jeg kommet i mål med forvandlingen av min blogg, så nå er det på tide å få litt system her igjen! Etter jeg kom til Valencia har bloggingen blitt så som så, og jeg har fått en del spørsmål om hva jeg har gjort der, åssen jeg har bodd osv. Tenkte jeg skulle starte der det begynte å fortelle om hva jeg har drevet med siden jeg dro til Valencia sist høst!!

Vel. 14. september 2010 satte jeg og Katrine kursen mot spanias østkyst, deilige varme Valencia!! Vi hadde ikke noe sted å bo den første uka, så da booket vi oss inn på et hotell og hadde en ekstra uke med ferie!! Husker at det var ganske deilig, men samtidig så gledet vi oss veldig til å få vårt eget sted!


Fra hotellrommet vi bodde på den første uka

Etter en ukes tid var det klart for å komme i hus i vår egen kåk!! En leilighet som ligger sentralt i Valencia. Nær butikker, apotek, park, barer og diskotek! Egentlig veldig genialt! 🙂 Leiligheten eies av en Norsk mann, noe som er veldig greit om det skulle bli noe problemer med noe!


Leiligheten vår ♥

Følte oss fort veldig hjemme i leiligheten og den første tiden før skolestart ble det mange turer på byen! Det ble det forsåvidt etter skolen hadde begynt også.. :p


Første kvelden ute i Valencia! Katrine og meg!

Både jeg og Katrine begynte så på skolen,, jeg på spansk språkskole. De første par ukene havnet jeg i en klasse for meg selv, fordi jeg var den eneste som var på mitt nivå, det vil si… Kunne INGENTING eller NADA som man sier på spansk! Etter et par uker fikk jeg noen fler i klassen, og spansken kom seg gradvis! Jeg trivdes veldig godt på skolen og det var koselig å treffe nye mennesker fra alle steder i verden som også ville lære spansk! Jeg gikk på skolen i 12 uker!

I jula dro jeg hjem for å være sammen med familien min. Brukte nesten hele ferien min på å jobbe, så fikk ikke så mye tid til venner og familie som jeg hadde ønsket, men ble noen koselige dager hjemme uansett! 🙂

Jeg dro tilbake i januar igjen, men ikke for å gå på skole. Jeg la inn annonser på nettet om å få jobb. Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på engelsklærer. Tenkte at ikke det kunne være så feil i og med at jeg utdanner meg til å bli lærer, og så er engelskkunnskapene i spania rimelig dårlig! Og jeg hadde mye å hente der. Fikk flere henvendelser og begynte etterhvert i en jobb. Der jobbet jeg i tre dager! Hehe.. De ville jeg skulle jobbe minimum 9 timer om dagen med å passe to jenter, og da jeg regnet på timelønnen skulle jeg få under 5? i timen. Fant rett og slett ut at det ikke var verdt det! Så da var det bare å fortsette å søke jobb. Etter en stund kom jeg i kontakt med noen som ville ha engelsklærer/barnevakt til ei lita jente på snart 3 år. Jeg skulle da jobbe 3 timer, 2 dager i uka! Denne jobben tok jeg og har trivdes kjempegodt sammen med den lille solstråla! Kommer til å fortsette å passe henne når jeg kommer tilbake til Valencia også! Et par uker senere fikk jeg kontakt med en mor som hadde en sønn på 6 år som de ville ha inn på en britisk skole. Problemet var at han ikke kunne engelsk, så de trengte en som kunne lære han det i løpet av noen måneder. De ville ha meg til å jobbe 3 dager i uka, så det passet kjempebra i forhold til at jeg hadde booket inn 2 dager i uka fra før. Jeg har jobbet med disse barna fram til jeg dro hjem til Norge i sommer, og det har både vært kjempegøy og utfordrene! Det har vært spennende å se hvordan spanske barn er i forhold til norske også!


Meg og vakreste lille Aitana


Meg sammen med Hugo og Nena!! Litt lek i undervisningstimen..

Jeg har også fått prøvd meg på et par jobber som PR. Det vil si at jeg har jobbet i tilknytning til en bar eller et diskotek, og min jobb var å få folk til stedet. Dette ved å dele ut flyers, invitere folk via facebook, sette folk på gjestelista osv. Det har også vært en erfaring å ta med seg! 🙂

Ellers har jeg brukt våren til å bli kjent med mange nye mennesker! Mange fantastiske mennesker! 🙂


Karin, Jeff og meg! Ute på en bar i Valencia 🙂


Jentene mine det se! Beta, meg, Katrine og Anais!


Meg og Bekki !!! Min bestis i Valencia =)

Jeg må heller ikke glemme besøkene jeg har hatt mens jeg har bodd der! I oktober kom verdens beste Mie på besøk! Hun var hos meg i litt over en uke! En uforglemmelig uke 🙂 Litt senere kom Gorbi (brodern) og Vebjørn på besøk! En uke med mye flying ute kan du si! Det ble en lang vår uten noe besøk, men plutselig i Juni dukket Gorbi, Vebjørn og Mini opp på overraskelsesbesøk! Det er noe av det morsomtste jeg har vært med på! De ble bare i 4 dager, men det ble 4 fantastiske dager! 🙂 Den siste uka mi før jeg skulle hjem kom mamma, Philip og Jonas på besøk! Og så dro vi hjem til Norge sammen! Det ble en rolig uke for min del, med mange turer til stranda! Ille koselig!! 🙂


Mie er på besøk, og gjengen er på by´n!!


Gorbi, Vebjørn og Mini er på besøk!! Her sammen med meg, Bekki og Flor!


Koselig med familiebesøk!


Her har vi vært ute og spist med noen venner

Nå har jeg vært i Norge siden 6. juli. Etter en jul med jobbing hver dag, bestemte jeg meg for å ta en jobbefri sommer! 🙂 Det har vært fantastisk deilig. Jeg har hatt masse tid til å v’ære sammen med både familie og venner, noe jeg setter utrolig pris på! 🙂 Det har blitt en uke på kjære hytta på solviken, en liten tur til danmark og ellers late dager i Fredrikstad! Passer meg utmerket!!


På Tivoli i København med familien


Jeg og den beste niesa på hytta!! Ille kost!

Har jeg glemt noe nå tro? Det er bare å komme med spørsmål, så kan jeg skrive mer om enkelte ting i nye innlegg!! 🙂

 Håper dere likte innlegget!! Klemmer fra Kristine!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]