NORSK SØNDAGSMIDDAG EN TORSDAG I SPANIA!

INNLEGG POSTET 09.10.2011.

Ja hvorfor ikke kline til med flere innlegg når jeg først setter igang etter en ukes tid med «bloggtørke»?! Jeg har hatt veldig mye å tenke på den siste tiden, og derfor har jeg ikke klart å sette meg ned for å skrive noe fornuftig på bloggen! Men jeg har det ganske bra nå, så da kommer blogglysten tilbake igjen!

Søndagsmiddagen skulle vel egentlig vært i dag, men foreløpig har det bare blitt inntak av pepsi max og snack! Og en yoghurt! Etter to dager på fylla, så føler jeg meg ikke helt i form! Fryser og er slækk! Hva som er grunnen er jeg ikke helt sikker på, men kan jo håpe at det er en aldri så liten fyllesjuke!!

Vel på tordag da jeg skulle lage mat, så var jeg litt tom for ideer. Ruslet rundt i butikken, og så kom jeg plutselig på at jeg skulle prøve å lage kjøttkaker. Hadde noe chips hjemme, så første tanken var egentlig å ta det sammen med det. Jeg snusa litt rundt på nettet for å se hva jeg burde ha i kjøttkakene, og så kom jeg fram til min egen blanding.

Karbonadedeig

Hvitløk

Løk

loff

Melk

egg

salt

pepper

aromat

Skal si deg at de ble veldig gode! 🙂 Når jeg hadde begynt på kjøttkakene så jeg at vi hadde både poteter og grønnsaker i huset, og til og med Norsk kjøttkakesaus i skapet. Så da klina jeg til med en typisk norsk søndagsmiddag en torsdag her i Valencia!

 

Har fryst ned noen kjøttkaker.. Kanskje det hadde vært noe på en søndag som denne! Kan vel funke som litt kleinmat det?

Jeg liker forresten å lese matblogger, så legg gjerne igjen en kommentar om du legger ut mattips! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]