MUSIKKVIDEOINNSPILLING??!! Jeg og Bekki??? Hva skjer?

INNLEGG POSTET 15.10.2011.


Jeg og Bekki fra i går!

Dagen i dag har vært virkelig spesiell så langt. I går da vi var ute en tur på et diskotek og danset, kom det en fyr og «headhunted» oss fra dansegulvet og spurte om vi kunne bli med i musikkvideoen til den kjente artisten Wizboyy fra Nigeria som skulle komme i dag. Vel Bekki fikk kortet til denne fyren og han sa han skulle ringe i dag. Vi trodde vel egentlig ikke helt på det, men gjett hva som skjedde. Joda han ringte, og ville at vi skulle møte opp på hotellet der artisten skal bo.

Så vi dressa oss opp i finstas og farta ned dit sånn halv seks i dag. Derfra dro vi i limosin sammen med crewet ned til togstasjonen for å hente kjendisen. Vi stoppa utafor stasjonen, og skulle gå ut av limosinen mens vi ble filma. Folk sto rundt, glodde og tok bilder. Det må ha vært noe av det flaueste jeg har vært med på! Togstasjonen ligger midt i sentrum, så det er rimelig mange folk der en lørdag ettermiddag.

Vel, vi ønsket Wizboyy velkommen, og kjørte tilbake til hotellet med han og resten av folket. De gjorde noe dokumentarinnspilling både i limosinen og på hotellet. Herregud, det skal bli så spennende å se!! Musikkvideoen for en av hans nye sanger skal være ikveld, så vi skal dra med de fra hotellet til konserten ikveld i limosinen, og innspillinga begynner allerede da. Og så skal det bli filmet en del resten av kvelden og. Vi har selvfølgelig VIP billetter og gleder oss til en fuktig, gratis kveld ute!!

Fikk tatt en snapshot av limosinen. Ikke den helt nyeste modellen, men det er en limo, så da er vi fornøyd! Bildene av meg og Bekki ligger på et annet kamera, så de får dere i morra! Og videoene skal selvfølgelig bli postet på bloggen så fort de er ute. Regner med dere vil se det??

Vel, nå skal jeg slappe av en halvtime – time, før jeg må gjøre meg klar for kvelden igjen!! Yohoo!!

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen!

-Kristine-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]