NEW WEEK = NEW BEGINNINGS!?

INNLEGG POSTET 17.10.2011.

Jeg sier som Bekki sa til meg denne morgenen: new week = new beginnings, we live and learn girl 🙂

Jeg har sovet skikkelig lenge i dag. Og jeg som skulle snu døgnet.. Haha, det må være den største vitsen jeg har posta her på bloggen! Men tror jeg trengte det etter en travel helg. Så langt i dag har jeg bare slappet av, spist salat, drukket cafè con leche og åpnet spansk arbeidskravet, som jeg har tenkt til å jobbe med nå! Planen var å bli ferdig med det i løpet av dagen, men jeg har begynt å tvile litt faktisk! Vel, om jeg blir ferdig i morra så er jeg fornøyd. Den skal leveres på torsdag!

Ikveld skal vi dra å møte gutta fra musikkvideo prosjektet, så da kan jeg spørre når vi kan få sett videoen! Herregud som jeg grugleder meg! Håper de kan gi oss en smakebit på det vi har i vente!

Vel jeg må hive meg over spansken jeg nå! Har plutselig såå mye å gjøre, og dagene bare flyr! Tror jeg må bli mer disiplinert! 🙂

Slenger med noen bilder som jeg ikke har postet enda! Venter forresten fra bilder som fotografen tok på lørdagen og, under konserten. De blir også veldig spennende å få sett! 🙂


Meg med brillene til Wizboyy


Elsker denne hvite kjolen som jeg har lånt av Bekki. hva synes dere?

Ha en fortsatt fin mandag alle sammen!

-Kristine-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]