EN HELG I RAMPELYSET!

INNLEGG POSTET 17.10.2011.

Jah. hvor skal jeg begynne! Dette har vært en slitsom, morsom, spesiell og veldig minnerik helg!! 🙂 Jeg kan jo begynne der helgen begynte!

Både jeg og Bekki hadde fått penger inn på kontoen, så det måtte selvfølgelig feires med et restaurantbesøk! Det er veldig lenge siden vi har gått ut og spist sammen, så det var veldig koselig. Vi gikk på en lokal tapasrestaurant, der de fikk servert en fantastisk god rødvin, helt nydelig jamòn y queso (skinke og ost), bacalao og snegler(!!). Vi ble litt skuffa for vi trodde vi skulle få kjøtt også, men ho misforsto og ga oss snegler isteden! Hehe! Men da fikk jeg prøvd det også. Vel… tror vel ikke jeg kommer til å bestille det igjen. Ikke at smaken var så ille, for det var den ikke, men det føltes bare så rart å spise snegler. å tenke på at det var snegler lissom.


Meg og rødvina.. ikke feil!


Her har du sneglene.. Ville du spist dem?

Vel, gode og brisne gikk vi på stambaren vår Cafè Carioca for litt gratis shot og drinker, før vi ble plukket opp av privatsjåføren vår (vel.. en kompis av en kompis), og kjørt til diskoteket Angels. Der fikk vi som sagt tidligere kontakt med produsenten av musikkviden, og dro så videre sammen med noen kamerater til det afrikanske utestedet «makassy». Vi var vel hjemme rundt kl 7 den morgenen.


Jeg rocker omtrent alene på dansegulvet på Carioca.. Det funker det og!


Bekki med rose fra rosemannen.. 🙂

Sånn passe sliten våknet jeg opp lørdag rundt kl. 15. kl 16 ringte Bekki meg og spurte om jeg kunne komme over på rommet hennes. Da fikk jeg høre at han fyren hadde ringt og ville ha oss der i løpet av halvannen time for å gjøre innspillingen. Vel hvordan alt dette foregikk kan dere lese om i innlegget jeg la ut i går kveld.


Jentene klare for en kveld med fart og spenning!


Slik så jeg ut når vi skulle dra å plukke opp kjendisen vår!


Bekki i limosinen!


Kamera er på…


og vi er på vei ut av limo´n..

Etter vi hadde fått i oss litt mat og hvilt oss hjemme, så var det på´n igjen. Vi hadde «brukt opp» et antrekk på videoinnspillinga i limosinen, så da måtte vi finne et nytt et for kvelden. Et aldri så lite prosjekt, men med litt bytting av klær løste det seg til slutt! Outfit´n min for kvelden:

Vi dro på hotellet og endte opp med å bli kjørt rundt på noen afrikanske barer der gutta skulle for å «vise fram» kjendisen. Sånn at folk skulle være sikre på at han hadde kommet. Etterpå dro vi tilbake til hotellet og skulle vente der fram til vi skulle dra på diskoteket. Vi trodde vi bare skulle være der en time, men endte opp med å være der i flere timer, fordi noen av de folka var utrolig trege. Wizboyy sov mens vi satt og skrævla! 🙂

Gutta var ute noen minutter for å gjøre et intervju, og da benytta jeg og Bekki sjansen til å gå litt berserk på rommet.


Bekki prøver skoene til Wizboyy :p cool or what?


Og jeg hopper i senga, som man må gjøre når man er på et hotellrom!


Måtte også teste åssen speilet var til å ta sjøldiggerfoto i! Ganske bra tror jeg 🙂

Vi ble omsider henta og frakta til stedet der Wizboyy skulle opptre. Inn bakveien og på et bord med litt etterlengtet champagne! Her sitter Bekki sammen med gutta!

Vel. Vi trodde at vår jobb var over nå, og at vi bare skulle kose oss og nyte showet, men der tok vi grundig feil. Da Wizboyy begynte å opptre og kom ut på scenen, ble jeg og Bekki dyttet opp, og fikk beskjed om at der skulle vi danse sammen med han. Ikke forberedt på det i det heletatt! Der sto de og filmet, jentene prøvde å komme til, men ble nekta av vakter, og der sto vi på scenen og vrikket rumpene til hans musikk.

Her er artisten og en av sangene vi danset til:

Herregud, kan ikke vente til jeg får sett videoen jeg og Bekki er med i! Det kommer til å bli det man kaller for «a moment!!». Jeg skal poste den på bloggen så fort den er ute, selv om jeg kommer til å være kjempeflau!!

Etter at vi var hjemme 8.30 til morran i dag, så har det bare vært slækking på tapeten i dag. Vi tok turen til Fridays for å få i oss noe digg mat etter en lang helg!


NAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMM!!!!

Hva synes dere om helgen min, musikken og alt? Hadde vært veldig hyggelig med noen tilbakemeldinger!!

Kristine-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]