MITT STUDENTLIV I VALENCIA!

INNLEGG POSTET 01.09.2011.


Spanskhylla mi!! Her er det orden i sakene 🙂

Jeg har som dere kanskje vet begynt på lærerutdannelsen, og er ferdig med de to første av totalt fire år! Nå har jeg gått løs på mitt tredje år, og da har jeg valgt noe så fantastisk som Spansk Årsstudium. Jeg har siden september lært meg en del spansk, og hva er vel bedre enn å kunne studere spansk et helt år, mens jeg bor i Spania!! Behovet for spansklærere er også ganske stort, så føler jeg har gjort et ganske klokt valg også! 🙂

Det som er litt spesielt i min situasjon, er at jeg tar årsstudiumet på Høgskolen i Østfold! Siden jeg bor i Valencia har jeg fått fritak fra den obligatoriske oppmøteplikten, noe som igjen innebærer at jeg må studere masse på egenhånd! Det er ikke alltid like lett, iallefall ikke nå som det er nærmere 40 varmegrader ute, og ikke noe særlig bedre inne! Her går vifra på fullt hele dagen! Airconticion er luksus, så det kan vi bare drømme om!

Jeg har fordelen av at jeg snakker spansk hver dag, så om jeg skulle være litt sløv innimellom (eller ofte), så kan jeg trøste meg med at jeg har «spansklærere» rundt meg hele tiden, som retter på meg hvis jeg sier feil og sånn!

Uansett, i går tok jeg turen ned i parken som er rett i nærheten av der jeg bor. Det er egentlig en elv, som ikke er en elv. Dvs. at det en gang i tiden var en elv, men vanner er forsvunnet og nå har det blitt en lang park gjennom Valencia!

Her kan dere se parken som går gjennom byen (den grønne saken).


Utsikten fra studieplassen i parken


På pleddet koser jeg meg både med skjønnlitteratur og spansk pensum! 🙂

Nå tenkte jeg at jeg skulle ta litt fatt på spanskbøkene igjen, her jeg sitter i stua mi og småsvetter! Unner meg litt norsk melskesjokolade mens jeg studerer! Kjempelur som jeg er, velger jeg å studere dagen etter at jeg har vært ute og festa! Vel.. er vel kanskje ikke noe særlig å være i sola heller, når man er litt uggen! Anyway.. Foreløpig trives jeg kjempemasse med min studietilværelse i Valencia.

Kunne du tenke deg å studere i utlandet, eller har du kanskje gjort det/gjør det? Evt. hva??

Jeg anbefaler iallefall uansett å komme seg ut av vakre lille Norge for å se hva verden har å by på! Og kan garantere deg at du vil sette enda mer pris på landet og byen din når du kommer tilbake! Ting du tar forgitt i Norge, kan plutselig bli veldig betydningsfullt for deg!

Ha en kjempefin dag alle sammen!

Hasta Luego!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]