BOMTUR PÅ STRANDA!?

INNLEGG POSTET 03.09.2011.

I dag var dagen for å dra på stranda for å oppgradere brunfargen litt igjen! Den har nemlig på merkeligvis mer eller mindre forsvunnet etter noen ikke fullt så solrike dager i Norge!

Vel, planen var å være der sånn i to tiden, for å ikke få den sterkeste sola. Jeg var treg som vanlig, og kom meg ikke avgårde før tre, men tenkte det var greit. Kom jo til å bli et par deilige timer på stranda uansett! Og smurt meg hadde jeg allerede gjort, så da var det egentlig bare å legge seg ned og ta imot den sola som kom!

På stranda traff jeg Katrine og Rikke. De hadde vært der en time allerede! Jeg hadde ikke fått satt meg ned på håndkle engang, før sola forsvant bak en sky og i løpet av de neste 10 minuttene blåste det skikkelig opp. Den svarte skya på himlen kom nærmere! Etter ca 15 minutter fant vi ut at det var best å bare dra! Så da pakket vi sammen og gikk mot metroen!

Da vi akkurat hadde kommet fram til metrostoppet, begynte det… Det regnet og regnet, og så haglet det! Det kom isklumper på 1cm i diameter ned fra himmelen. Herregud, er jeg i Valencia nå lissom? og for en strandtur!! Det var ikke annet å gjøre enn å ta turen hjem til leiligheten igjen, dusje og slenge seg på senga, her jeg sitter i skrivende stund! 🙂

Klarte å få knipsa noen bilder og tatt en video mens jeg sto der da. Den får dere her!


Her hagler det løs!


Wendel og Katrine prøver å beskytte seg fra uværet! =)

Noen flere som har hatt bomtur på stranda noen gang?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]