HAR JEG BLITT DOPA?

INNLEGG POSTET 27.11.2011.

Ja, det er litt rart, men her sitter jeg altså. En lørdagsnatt kl 4 i sofa’n min alene! Hvem hadde trodd det? Alle vennene mine er ute og fester og her er jeg! Vel det har sin forklaring og den har jeg tenkt til å dele med dere nå!!

På fredag dro jeg ut. Jeg dro ut etter kl 2 og skulle møte et par venninner på en bar i gata mi. Jeg hadde ikke drukket noe hjemmefra så tenkte at det ble en rolig og hyggelig kveld sammen med jentene! Tok en drink på Carioca og sånn nærmere halv fire gikk vi til SuperClub som er et diskotek ikke så langt herfra! Der kom vi gratis inn med en drink på kjøpet. Vi danset og kosa oss, og klokka gikk. Etterhvert dro hun ene venninnen min hjem, og jeg tenkte jeg skulle prøve å finne hun andre, men hun fant jeg aldri (det viste seg at ho hadde dratt hjem ho og).

Så traff jeg en kamerat. En jeg har kjent siden jeg flytta til Valencia. Veldig hyggelig og alltid spandabel. Jeg fikk en drink av han og hang der sammen med han og noen av vennene hans. Ble også kjent med ei ny jente denne kvelden. Hun virket kjempekoselig, og sånn det blir noen ganger når man er ute så deler man på drikka. Jeg drakk derfor av drinken hennes flere ganger. Etterhvert dro vi videre til et annet diskotek som ligger i nærheten. Vi kom oss gratis inn der og, og det ble en drink til. Jeg og hun nye jenta jeg hadde blitt kjent med gikk på do sammen, og der ble jeg tilbudt dop. Jeg takket selvfølgelig nei, da det er noe jeg er veldig i mot. Jeg har aldri prøvd dop og har ikke tenkt til å gjøre det heller. Og på dette tidspunktet følte jeg meg egentlig ganske full, uten at jeg helt skjønte hvorfor, for jeg hadde da ikke drukket så mye. Og jeg tåler veldig mye som regel.

Vel vi var der til det stengte (tror jeg). Husker faktisk ikke så mye av slutten av kvelden, annet enn at vi sto ute og jeg ville hjem. Jeg frøs, og følte meg både trøtt og full. Så jeg takka for meg og tok en taxi hjem. Jeg husker ikke noe av taxituren hjem, bare at jeg kom meg inn døra og det neste jeg husker er at jeg våkner opp dagen etter med dundrene hodepine! Jeg tok meg masse vann og la meg ned igjen. Jeg følte meg helt dø i kroppen. Sånn utover ettermiddagen kom jeg litt til meg selv. Jeg mener. greit jeg var hjemme nærmere 8 på morran, men jeg kom meg ikke opp av senga før etter kl 17 på ettermiddagen.

Dagen i dag har vært helt forferdelig. Kroppen har ikke fungert i det heletatt og jeg har hatt en vemlig smerte i brystet hele dagen, noe jeg fortsatt har. Jeg har vært kvalm, skjelven og ikke følt at jeg har hatt noen krefter i kroppen. Da jeg har tenkt tilbake på gårsdagen, så kan jeg ikke fatte at jeg kan bli sånn etter det jeg har drukket. Så det jeg lurer på da er om jeg rett og slett har blitt dopa uten å ville det. Altså at den samme jenta som tilbød meg dop på doen, også hadde noe i drinken hennes, som jeg også drakk og, og derfor har jeg fått i meg noe jeg ikke burde. Jeg har aldri følt det sånn her før, og har tilbrakt hele dagen på sofaen. Jeg har iallefall lært en ting fra i går, og det er at jeg ikke skal dele drikke med folk jeg ikke kjenner. Og det tipset kan jeg jo gi til dere som leser også. Man vet aldri!!

slenger med et bilde fra da jeg lekte fotograf i går. Det trynet jeg har i dag er ikke verdt å bli minnet på i fremtiden.

Tror du at jeg har blitt dopa?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]