DAGENS OUTFIT OG DAGENS PLAN!

INNLEGG POSTET 27.11.2011.

Må først bare få takke for responsen på mitt forrige innlegg. Statistikken på bloggen min føK plutselig opp etter jeg la ut det forrige bildene, og så synes jeg det er veldig hyggelig at jeg får seriøse kommentarer tilbake. Jeg skal svare dere som har lagt igjen bloggadressen deres! 🙂

Ny dag og nye muligheter. Jeg fikk ikke sove i går natt.. altså natt til i dag! Jeg la meg og var trøtt, men kroppen klarte ikke å roe seg. Jeg var skjelven i kroppen, og tror jeg fikk øynene til å lukke seg sånn halv åtte på morran i dag. Kl 12.30 ringte klokka mi. Den skrudde jeg av, og så hører jeg Bekki rope på meg kl 14. Jeg var helt dau i kroppen, og logget på facebook på iphonen min for å svare henne der. Vi skulle jo på lunsj med en gjeng med engelske folk i dag. Jeg fikk karra meg opp av senga, tatt en dusj og så hevet meg i en taxi så jeg kom meg dit vi skulle møtes. Jeg var sistemann, men heldigvis ikke så sen at jeg gikk glipp av noe. De hadde akkurat bestilt! Vi spiste typisk engelsk søndagsmiddag. Lam med poteter og brun saus. og VIN. Det var ikke akkurat det jeg hadde tenkt til å starte dagen med, men når det var inkludert i menyen så får det bare bli sånn. Dette var lissom «frokosten» min. Og til dessert fikk vi baileyskake. Den var så utrolig god! 🙂

Nå har jeg kommet meg hjem til senga mi igjen. Skal slappe av en times tid og så skal jeg møte Katrine i Carmen. Ut og spise og ta litt vin, og så blir det vel brasiliansk aften ute i kveld. Får se hvor lenge jeg holder ut. Akkurat nå har jeg det veldig bra under dyna mi! Men man blir visst ikke i noe bedre form av å ligge å slække!

Ja, outfit’n! Fikk knipsa et bilde med selvutløsern før jeg gikk ut døra i dag og. Og denne gangen fikk jeg med skoa!

Jeg kan fortsatt forbedre ferdighetene mine med selvutløsern, for bilde blir ikke helt klart som dere ser. Men her var jo klærne målet, og det skal det vel godt gjøres å ikke se 🙂

Hva synes dere? Og hva er deres planer for dagen?

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen. Ikveld tar jeg med kamera, så da blir det vel noen bilder til bloggen i morra!

Hasta luego!!

 -Kristine-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]