VI HAR KJØPT LEILIGHET!!

Hei alle sammen! ?

Endelig kan jeg fortelle at vi har kjøpt oss leilighet! Det føles som evigheter siden jeg skrev om det for første gang. Planen var jo egentlig å flytte inn i egen leilighet før Marcelo ble født. Ja, han er 16 måneder nå, så så bra gikk det.. haha!

Vi skal på kontraktsmøte til uka, så da får jeg vite mer om overtakelse, men det jeg vet er at det blir vårt så fort de som leier der nå har flyttet ut!  Vi har jo egentlig ikke noe hast vi da, men det hadde vært så deilig å få begynt å ordne!

Du lurer kanskje på hvordan den ser ut? Jeg kan vise dere noen bilder fra prospektet. De rød teppene er noe som bare kan taes av. Under er likt laminat som i stua.

Jeg begynner å få så mange idéer på hvordan jeg vil at vi skal ha det. Det er mye man kan gjøre, men i første omgang så blir det nok mest maling, og så får vi ta litt etter litt. Vi må prioritere å få kjøpt litt møbler, og det blir nok mest brukt i første omgang. 

Kom gjerne med interiørtips til meg! Jeg vet litt åssen stil jeg vil ha, men det er veldig gøy med tips uansett! 

Hva synes dere om leiligheten? Tror dere det kan bli fint her?


I dag kan dere følge oss på SnapChat på: Instamamas . Det er en konto vi har sammen med 7 andre mødre. Kjempegøy! 

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]