OSLOTUR OG BLOGGEVENT!!

Hei dere ♥

I går ble det en heldagstur til Oslo på meg, Marcelo og mamma. Jeg var invitert på et bloggevent i forbindelse med et samarbeid jeg har med meandi.com, og fant ut at jeg hadde veldig lyst til å få til å komme dit. Det var på kvelden, så vi bestemte oss for å ta en skikkelig Oslotur ut av det! Jeg fikk med meg mamma, som også da kunne kose seg med Marcelo mens jeg var på eventet. 

Vi tok toget inn, noe som er utrolig behagelig. Det er jo litt dyrere, men samtidig så slepper vi å betale bensin, bompenger og parkering i Oslo. Å stå på parkeringa ved togstasjonen her koster bare 20kr dagen, noe som er helt innafor. Dessuten er det jo mye koseligere for Marcelo og kunne sitte sammen med oss og følge med på ting. Dette ble hans første togtur noen sinne, og må si at gutten storkoste seg. Så kvikk og nysgjerrig på alt som var rundt..:) Det er også veldig lett med barnevogn på toget, så dette kan jeg gjøre flere ganger.


Etter vi hadde kommet fram gikk vi og tuslet oppover og nedover Karl Johan.. Vi tittet litt i butikker og Marcelo sov stort sett. Jeg fikk handla meg et par basic klær og så fikk jeg handla et antrekk til Marcelo på Zara. Det er jo litt gøy siden vi ikke har Zara i Fredrikstad! Var veldig glad i den butikken da jeg bodde i Spania, så veldig fornøyd med å finne den i Oslo. 

Etter vi hadde gått rundt en stund så tok vi oss en lunsj på Egon. Havner av en eller annen grunn alltid opp på Egon når jeg er i Oslo. Nam nam.. De har god mat da. Jeg bestilte meg en parmasalat med ferskpresset appensinjuice ved siden av. Kjempegodt!! 

Etter maten gikk vi nedover mot Aker brygge og satt oss på en krakk der og tok en kopp kaffe og nøt utsikten! 🙂 Det var utrolig mange folk der og et av stedene viste OL på storskjerm, så det trakk nok litt gjester i sommervarmen. Senere gikk vi oppover Karl Johan igjen og helt tilbake til togstasjonen. Arrangementet jeg skulle på var på Thon Hotel Opera, som er kloss opptil togstasjonen.

Deilig med så fint vær når vi først skulle til hovedstaden. Prinsen min sov mye, men tror han koste seg likevel 🙂

Bloggeventet var et treff med bloggerne som samarbeider med me&i og noen andre som jobber i firmaet. Vi møttes på et kjempefint rom på toppen av hotellet med blant annet utsikt over Operaen. Der fikk vi litt musserende og ble vist den nye kolleksjonen til Me&i. Etterpå ble vi sminket av en sminkør og fikk prøve de klærne vi ville. Og så mye fint!! Det var også en fotograf der som tok bilder av oss i klærne, samt litt underveis når vi både tittet på tøy, ble stylet osv. Alle bestilte seg sine favoritter og jeg valgte noe fint både til meg og Marcelo. Gleder meg til å få det i posten om ikke så lenge, og å dele det med dere her.

Kolleksjonen slippes neste uke, så da skal dere få se noen bilder på bloggen. Jeg skal også se om jeg kan få delt noen fler fra selve eventet. Jeg må bare få tilsendt bildene først, men de kommer snart! Alt i alt var dette en utrolig hyggelig dag med både mamma, Marcelo og Me&i gjengen og jeg gleder meg til neste tur! Så hyggelig å bli kjent med de andre bloggerne også! ♥


Da vi kom hjem tok Marcelo seg et aldri så lite kveldsbad før han la seg, og da var ho mor framme med linsa igjen! Vakre gutten min ♥

Trøtt gutt etter bading! Klar for senga..:)

Nå er det natta for meg og jeg ligger i senga i skrivende stund. I dag har dagen gått med til matshopping i Sverige! Timene bare flyr, så dette innlegget kommer veldig sent, men bedre sent enn aldri får jeg vel si. I morra skal jeg bruke dagen til Foodprep. Lage opp litt mat som vi kan ha i frysern!! Har funnet ut at det er greit å planlegge litt med en liten en i huset. Noen ganger orker jeg bare ikke å stå å lage så mye mat, og da er det veldig deilig å ta opp noe fra frysern som man kan varme. Da kommer det noen enkle og fine oppskrifter på bloggen etterhvert også!

Jeg har forresten begynt å bruke den nye story-funksjonen på Instagram. Den minner veldig om snapchat da. Bildene ligger der i 24 timer, men jeg har alltid vært mer fan av Instagram så synes dette var fint!! Da blir det både enkelte bilder som får plass på min instagramkonto, og så kommer det litt tilfeldige bilder i storyen fra dagen ellers. Følg med der hvis dere vil se litt mer av livet vårt! Jeg heter Brassefrue på Instagram også!

#meandi #bloggevent #samarbeid #oslotur #baby #marcelo #togtur

Vil du følge med videre på hva som skjer… ↓↓↓

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]