SOMMER OG KJÆRLIGHET I BRASIL!

27. juni 2014 dro jeg til Brasil for å møte han som skulle vise seg å være mannen i mitt liv! Vi ble kjent på jorda rundt reisa til meg og Mie, og i sommer tok jeg turen tilbake for å bli enda mer kjent med han jeg hadde fått så god kjemi med! Det var full klaff og nå bor vi sammen i Norge. Tenkte uansett å dele noen bilder fra sommeren jeg aldri vil glemme! 


Stoppet på en gatecafé på vei til Ilha Grande for å se en VM kamp.

DAGENE PÅ ILHA GRANDE!

Etter noen fantastiske dager på den idylliske øya utafor Rio De Janeiro, dro vi tre timer med fly og ble noen dager i Ipixuna. Her bodde Mailson før han flytta til Ilha Grande, så det var hyggelig å bli litt kjent med denne byen også 🙂


Kuene til Mailson


Godt for magen og en deilig forfriskning. Helt naturlig og veldig billig. Skal du kjøpe coconut water i butikken i Norge, må du betale nesten 50kr for en liter. 

Så var det tid for å besøke svigers! Hjem til familien i Jacundá, som ligger 6 timer med bil fra Ipixuna. Her kunne vi slappe helt av, og kose oss med det enkle, gode liv! 


Huset til mor og far, og barndomshjemmet til Mailson.


Mainara og Meire 🙂


Papegøyen Rosa!


Henter litt kokosnøtt..


Far i huset griller.. Nammm..


Jeg vasker tøy..


Total relax! 😀

Kjenner at det hadde vært godt å komme tilbake til sommer, sol og alle de gode menneskene der! Men det blir nok en tur igjen til sommern! 🙂 Det skal bli veldig deilig!

 

/LIK OM DU LIKER BRASIL.
/DEL OM DU SYNES BILDENE VAR FINE. 

 

Hva er ditt favorittsted på jord?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]