VI BLIR EN UKE TIL PÅ TUR!

INNLEGG POSTET 04.02.2014.

3 dager igjen til turen starter og det har allerede blitt endringer på reisa. Pga. at fadderbarnet vårt i Laos bor veldig avsides til, er det ikke «bare bare» å komme til. Planen var å dra fra Vietnam og inn i Laos og derfra til Bokeo-området der fadderbarnet bor, men det viser seg at vi ikke kommer til det området derfra. Vi må rett og slett krysse grensa fra enten Thailand eller Burma for å komme frem. Dette gir oss noen ekstra utfordinger i forhold til reiseruta. Vi må også regne med 3 dager til besøket, der vi må bo på et gjestehus tilknyttet Plan under oppholdet. Grunnet litt ekstra reisetid fant vi ut av det ble litt knapp tid med 3 uker i de asiatiske land og sjekket muligheten for å fly hjem litt senere! Fly til Norge fra Kambodsja går ikke hver dag, så da ble det like greit en uke ekstra da, og ny hjemreisedato er satt til 16. april. Jaggu godt at jeg har påskeferie på den tiden! 🙂

Vel, en uke ekstra er vel ikke det verste som kunne skjedd. Det spennende nå blir å se om vi må gå av i Bangkok eller hvor vi ender opp. Litt rart at vi drar om tre dager og at sånne ting enda ikke er på plass, men vi har full tillit til Mona i STA Travels og satser på at dette blir ordnet smertefritt etterhvert! Sånn sett føles det nesten som reisa allerede er i gang. Det blir iallefall utrolig spennende å få sett enda mer av Asia, og ikke minst komme til der fadderbarnet bor. Det tar mange timer å komme fram, og de siste 4 timene blir oppover langs fjella. Dette kan jo ikke være et sted folk drar veldig ofte. 

Klærne er lagt klar og havner i backpacker-sekken i løpet av kvelden! Nå er det ikke lenge til!!! 


«Er dere klare?» Bildet er fra Valencia

#reise #jordarundt #2014 #sommer 

/lik om du også liker å reise.

/trykk følg under om du vil følge oss på reisa rundt kloden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]