SPANSK – NORSK AFTEN!

INNLEGG POSTET 05.02.2012.

Først og fremst takk for tilbakemelding på det forrige innlegget mitt! Det er alltid kjekt med litt tips 🙂 Jeg har ligget rett ut med oppkast noen dager, så har derfor ikke blitt noe blogging. I går var jeg fin i farta igjen, noe som igrunn passa bra for Katrine skulle få besøk av to norske venninner. Jeg dro bort til dem, der vi spiste middag sammen, vorsa og gikk ut 🙂 Det ble en ganske fuktig kveld, så formen i dag har ikke vært helt på topp, men formen er stigende!!


Bildet hentet fra google.no

Jeg sitter nå og spiser wienerpølser fra Norge (har i frysern da se) og potetmos.. hva er vel bedre dagen derpå!? 🙂 Om et par, tre timer bærer det avsted igjen for å møte jentene. Da skal vi ut og spise noe av det beste jeg vet i hele verden. TAPAS!! 🙂 Og rødvin selvfølgelig.


Dette var det beste bildet jeg fant av tapas da jeg søkte på google. Det er ikke akkkurat sånn jeg ser for meg tapas, men jeg skal få tatt noen bilder ikveld, så blir det et eget tapas innlegg! 🙂

Det er så deilig å være sammen med nordmenn! Jeg føler at det nesten ikke er rom for misforståelser i det heletatt. Vi er lissom så på bølgelengde og har det bare kjempemoro! 🙂 Gleder meg til nok en kveld med disse jentene! Etter middagen skal vi videre på brasiliansk fest, noe som sjeldent slår feil!

Jeg kommer forresten i avisa på tirsdag. Byavisa i Fredrikstad 🙂 om det finnes en nettversjon av den, så skal jeg legge den ut her!! Mer blogging i morra folkens! Må begynne å planlegge antrekk for kvelden 🙂

Ha en fin kveld!

-Kristine-

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]