SNART BESØK FRA NORGE!!

INNLEGG POSTET 28.06.2011.

Hei folkens !! Takk for kommentarene. Må selv si at jeg er veldig fornøyd med hvordan bloggen min ser ut nå! 🙂 Så nok en gang takk til deg Marte !! 🙂 Noe spesielt du ønsker deg fra Valencia? 🙂

Som dere vet så fikk jeg jo surprisebesøk fra brodern og dem for noen uker siden! Nå er det igjen på tide med litt besøk fra Nord. Om 2 dager (eller 1 om man ser på klokka) så kommer mamma, Philip og Jonas (brødre) på besøk til Valencia for første gang!!! Det skal bli så koselig!! Og ganske annerledes fra de besøkene jeg har hatt tidligere!!

Det vi har tenkt til å gjøre er å dra på stranda (of course!!), shopping, titte litt i byen og på andre ting som er verdt å se i Valencia, dra utenbys en dag, og ellers slappe av og kose oss med deilig spansk mat og drikke!! Uka etter (6. juli) drar jeg tilbake til Norge sammen med dem!! Det blir bare på ferie da, så planen er å fortsette å bo i Valencia for dere som måtte lure på det !!

Fikk inn diverse spørsmål for litt siden, etter jeg annonserte mitt comback. Hehe !! Skal ta en titt på de en dag, og få svart!! Kan jo være litt vanskelig å henge med i svingene for dere som ikke snakker med meg gjennom facebook og sånn! Kanskje litt vanskelig for dere også??

Vel, nå tar jeg kvelden!! God natt/morgen til alle der ute 🙂

Legger som vanlig med et bilde fra en utekveld i Valencia!! Her sammen med svenske Karin og tyske Helena! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]