PIKER, VIN OG SANG!

INNLEGG POSTET 19.09.2011.

2 søte piker, 2 glass med vin og koselig gatesang! Slik kan restaurantlivet i Valencia være, spesielt når man har besøk av Rebekka fra hjembyen og er ute på restaurant hver dag!

Det ble totalt 4 dager med middag ute, og det komiske er at hver av dagene hadde vi sett oss ut en restaurant vi skulle til, men av ulike grunner så endte vi alltid opp et annet sted!

Første dagen skulle vi på en tapas restaurant som jeg vet har veldig god tapas, og som er utrolig koselig. Da vi kom fram sto det at restauranten var stengt pga. ferie, så da dro vi på en pastarestaurant! Endte opp med å bli veldig koselig det også.

Dagen etter tenkte vi at vi skulle prøve tapas igjen, og tittet på nettet for å finne noe skikkelig bra no. Vi fant en restaurant som hadde fått mange bra anmeldelser og som lå i Carmen (gamlebyen), så vi tok taxi ned dit. Da vi kom fram lå ikke den restauranten vi hadde funnet der. Bare en knøttliten bar, så da måtte vi se oss om ettter en annen restaurant. Vi var ganske sent ute, så hadde ikke så mye tid før kjøkkenet stengte, og slang oss ned på det første og beste! Her kunne vi få tapas. Bestilte litt av hvert, og gud så godt det var 🙂

Den tredje dagen prøvde vi en annen vri! Jeg fikk tips fra en kamerat om en bra restaurant i nærheten av der han bor. Den skulle visst være koselig og med god mat. Vel, da vi kom fram så var det en annen restaurant der. Det var ikke sånn kjempekoselig, og heller ingen folk der, så vi tenkte at vi får gå å lete. Etter en liten stund fant vi et sted vi kunne sette oss ned. Det endte også å bli en utrolig koselig kveld. Betjeningen var fantastisk, og vi satt faktisk på restauranten til kl 03.00(!!) og koste oss. Det har jeg aldri gjort før! Her fikk vi også den beste hvitvinen av alle stedene!

Den siste dagen skulle vi ut å spise med to mannebein, og det er ikke alltid like lett vettu! Vi hadde egentlig ikke noe ønske om restauranter, men ville gjerne spise i carmen eller i nærheten der. Gutta ville gjerne ha asiatisk mat, så da søkte vi opp en asiatisk restaurant i byen! Så kunne jo alle bli fornøyde! 🙂 Vel, ting går tregt, så vi var ganske sent ute av huset. Denne gangen fant vi faktisk restauranten, men vi var ca 10 minutter for sent ute. Kjøkkenet var stengt! Så da endte vi opp med å dra på en restaurant litt utafor byen. Ikke så koselig sted som vi hadde tenkt, men det var mye mat og veldig billig!

Vel totaltsett så ble det 4 fine dager på restaurantene i Valencia. Hvis noen skal hit og trenger tips, så bare si ifra. Jeg skal klare å finne noen bra forslag til dere!!

Flere oppdateringer fra besøket kommer! 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar, det er alltid koselig! 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]