NORSK BLOD I VALENCIA!!

INNLEGG POSTET 14.09.2011.

I dag får jeg besøk av min venninne gjennom alle tider! Hun sitter på flyet i skrivende stund, og om litt skal jeg dra å møte henne på flyplassen! Det blir stas!!

Jeg har kjent Rebekka siden barnehagen, og ellers har vi delt 6 år på barneskolen sammen, før vi ble skilt på ungdomskolen fordi vi hørte til forskjellige skoler, enn dog vi bodde bare et par (!?) hundre meter fra hverandre. Men skolesystemet førte oss tilbake til samme klasse igjen på videregående! Da vi tok helse- og sosialfag + barne- og ungdomsarbeider!

Vel, med tiden har vi gått litt hver våre veier. Hun jobber i barnehage og jeg har begynt å studere igjen, men uansett om vi ikke har sett hverandre hver dag, så har vi holdt kontakten! Og nå i dag kommer hun og besøker meg og skal bli fram til søndag!! Gleder meg masse!! Blir godt med litt norsk blod i huset! Spesielt siden Katrine drar til Norge i dag..


Her er Brelekka!

Nå blir det noen dager med mye sol, farting og festing, og lite søvn! JIPPI!!

 

Vil dere lese om sprellene våre de neste dagene?

Vi blogges!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]