GRATULERER MED DAGEN, MIE!! :)

INNLEGG POSTET 08.02.2014. 

♥ DET ER MIDNATT ♥ DET ER 8. FEBRUAR ♥ VI ER I LAS VEGAS ♥ DET ER FEST ♥ DET ER CASINO ♥ OG DET ER MIES 30 ÅRS DAG ♥

Vil gjerne benytte anledningen til å gratulerer verdens beste MIE ANDERSEN med dagen! Tenk at vi skulle få feire 30 års dagen din på vår første Jorda Rundt reise, (sier første for jeg regner med at det blir fler av dem) og i den mest fantastiske byen å feire noe som helst i, nemlig Las Vegas!

I og med at dette innlegget er planlagt så er vi nok i skrivende stund langt ned i champagneflaska, hengende over rulettebordet. Skulle ikke forundre meg om du roper ut noe sånt som: «Legg alt på 8érn, Knerten!» akkurat nå. Og er det en dag vi skal legge alt på 8érn så er det vel i dag! 🙂 Kan like greit advare først som sist at dette innlegget vil inneholde en del blinkskudd av nettopp deg MIE, og her kommer første..


På Oslofylla. Bildet trenger ingen nærmere forklaring

Du fortalte meg for litt siden at du hadde lest et sted at om et vennskap har vart i over 7 år, så kommer det mest sannsynlig til å vare livet ut. Og så vidt jeg kan regne så har vi bikka 7 år nå, og du er derfor stucked med meg som venninne RESTEN AV LIVET!! 🙂 

Jeg husker deg som ei søt, smart, oppegående (er det det samme som smart?), og usedvanlig morsom jente da vi først ble kjent, men det var vel først da vi fant ut av vi delte samme passion for planlegging at vi virkelig fant tonen. Vi havna fort i festkomitéen på innebandylaget, og ikke for å skryte, men festene der er det vel ingen som har klagd på!! Vi har i ettertid blitt det RADARPARET på å planlegge fest, og nå viser det seg jaggu at vi kan planlegge turer og!! 😀 Eller kan vi det? 

Bilde nr to kommer her..


Dette bildet er noen år gammelt. Du har nok forandra deg mye siden den gangen..:)

Årene har gått og vi har begynt å henge mer og mer sammen. Det er mulig jeg har en annen oppfatning etter denne turen, men jeg blir rett og slett ikke lei av å være med deg! Vi har ALLTID noe å snakke om, og som regel noe å planlegge! Er vel ikke veldig overraskende at vi allerede har planlagt at vi skal fortsette med vår felles sparekonto også etter turen for å spare opp til en ny tur. Vi har vel allerede snakket om hvor turen skal gå også. Men det får komme senere! 


Du poserer lekkert ved fontentene i Valencia

I tillegg MÅ jeg bare få sagt… Jeg er veldig glad for at det er akkurat DEG jeg har havna på jorda rundt reise med. Tror vi utfyller hverandre sånn akkurat passe. Men hvorfor er du så skeptisk? hvorfor sier du at jeg er så «openminded»? Vel, kanskje det er nettopp akkurat den egenskapen jeg er ekstremt glad for at du har nå. Du kan bremse meg når jeg blir dum og naiv og tror det beste om alle mennesker. Og jeg kan kanskje få deg med på ting du vanligvis ikke ville gjort på egenhånd?! Man kan faktisk risikere å ha det skrekkelig morsomt om man bare legger vekk litt av skepsisen 🙂

Beskrivelsen vi la inn på facebooksiden vår forteller vel i grunn ganske mye! Og den tenkte jeg å minne deg på akkurat nå:

Kristine (30år), livsglad, optimistisk og selektivt uredd. Spontan og det minst stressa mennesket Mie vet om i hele verden!

Mie (29år, 30år i dag) dyreforkjemper, periodevis pessimist og skeptisk av natur, men alltid positivt overrasket etter nye opplevelser. Takler dårlig uforutsette forandringer og er etter Kristines mening en kontrollfrik som overdramatiserer de minste ting.

Allikevel er vi bestevenner. Vi er personlighetsmessig veldig forskjellig, men vi liker de samme tingene. Det er det som gjør oss til det radar-paret andre mener vi er. Vi får frem både det beste og det verste i hverandre, noe som gjør oss ustoppelige når vi har bestemt oss for noe!

Må jo også nevne at vi enda har tilgode å krangle, selv om Gorbi kanskje ikke er helt enig i det. 🙂

 

 Resten av innlegget vil komme i form av bilder og er ment som en hyllest til det fantastiske kvinnemenneske du er!!! 


Hot and smuuuuud 


Pen og pyntelig


Du må lære meg Poledance, Mie!


Du er en luring..


.. og ekstremt vakker!


Du er snart ekstremt bereist!Du er helt RÅ på gambling! Håper vi kan dra nytte av det her i Las Vegas!God til å shotte er du og! Og det så er sjokolademelk. Bedre enn tequila, eller hva sier du?


«Posen» sitter inne. Det kommer godt med på tur!


Igjen… «Posen sitter inne» 🙂

Med dette vil jeg igjen gratulere deg så mye med dagen og jeg håper du får akkurat den feiringen du hadde håpet på! 

Du er ei fantastisk god og flott venninne og jeg er helt utrolig glad i deg! <>

Gleder meg til fortsettelsen av turen! 

Noen blinkskudd av oss..Og med det takker jeg for meg!

/lik om du ønsker Mie en fin bursdag

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]