DAGENE I NORGE! (I BILDER)!

INNLEGG POSTET 14.11.2011.

Ikke overraskende, fløy dagene i Norge avgårde, og plutselig var jeg tilbake i Valencia igjen. Vel. Onsdag kveld kom kjære vakre Mie og Gerbara og henta meg på Rygge flyplass! En kjempekoselig velkomst. Kvelden gikk med til å prate prate prate, før jeg sovna på sofaen hennes med Gerbara liggende oppå dyna mi. Gerbara er hunden til Mie, hvis det skulle være noe tvil. (nå fant jeg ut at jeg ikke har noe bilde av Mie eller Gerbara fra dette oppholdet, for en skam).

Torsdag ble familiedag! 🙂 Hjem til mamma på hjemmelaga grønnsakssuppe og  masse norsk godteri! 🙂 Der var også brødrene mine og nevøen og niesa mi! Verdens vakreste unger! Bare se her..


Rasmus


Fredrikke

Fredagen bar det avgårde til hovedstaden med en god venn! Hele dagen var en overraskelse, så jeg hadde det helt topp egentlig. Vi dro med toget, dro på shopping, noe som resulterte i et par nye adidas sko, ut og spise og så på humorgalla på kvelden med Thomas Gjertsen, Espen Eckbo og Jonna Stome. Det var veldig morsomt.


En herlig middag på Egon i Oslo. Her er forresten den vina vi betalte 400kr for, som jeg skrev i et innlegg tidligere.

Lørdag ble nok en ny familiedag. Denne kvelden ble en såkalt spansk aften, som du kan lese om fra et tidligere innlegg HER

Mandagen var det sushidate med Elise og så bar det avsted til hovedstaden igjen. Denne gangen for å se FFK slå Vålerenga i serien og dermed nesten sikre plassen i tippeligaen.


Meg og Philip i bussen på vei til Ullevaal!


Gutta på tur! Ser ut til å kose seg! 🙂

En liten videsnutt. PS: skru av lyden. ikke noe å høre på (vålerenga sangen)

Tirsdagen traff jeg vel ingen. Prøvde å forberede meg til foredraget jeg skulle ha på onsdagen… Vel onsdagen kom og foredraget ble holdt (på spansk selvsagt) og det gikk veldig bra. Fikk godkjent og gode tilbakemeldinger. Deretter dro jeg til verdens beste Hege og hennes herlige datter Thea. Får aldri nok av skrævling med denne jenta. Etter 7 timer har vi enda ting og snakke om. Er vel sånn med gode venninner! 🙂


Vakre lille Thea koser seg i godskolen før ho skal ta kvelden!

Torsdagen kom og dagen gikk med til å henge og slenge i heimen med brodern (jeg bor hos broren min når jeg er i Norge), og på kvelden bar det avsted til gamlebyen for å ta noen bilder sammen med en «gammel» venn. Tror vi fant ut at det var ca 16 år siden vi hadde sett hverandre.. Alt for lenge. Takk for fotokurset, Andrè. Fikk tatt noen koselige stemningsbilder..

 Så kom fredagen!! JENTEKVELD! Hege kom på besøk, og det ble taco, idol, mimring med gamle skoledagbøker og bilder, vin, mer vin og en morsom bytur!! Hege hadde med kamera, men jeg har bare noen bilder fra vi satt hos meg.. Kanskje like greit å ikke dokumentere byturen! Vet ikke åssen de bildene ble jeg, Hege? De fra vorspielet ble iallefall veldig bra. Haha!

Lørdag var det fotballkamp igjen. Jeg og Heidi tok oss litt vin og øl før kampen, og var i godform da vi kom ned på stadion. Kampen var elendig, men det endte 1-1 og FFK sikret tippeligaplass neste år, så da ble det fest! Vi dro ned til Kristian etter kampen, og så bar det avsted på byen! Buddah var stedet det skjedde 🙂 Der traff jeg bl.a Jackieline også. Veldig moro. Nach og hjemme i seng til 7.30. hva skal man si..

Ikke overraskende gikk søndagen med til å slappe av og spise junkfood med Mie! Flott selskap å ha på en dag som denne. Ellers fikk vi lagt ut litt stæsj på finn som skal gå rett i reisekassa vår! (høsten 2013).

Mandag traff jeg Jackieline på lunsj på chang cheng! Utrolog koselig å se deg igjen, Snuppa! Jackieline er like eventyrlysten som meg, så vi planlegger alltid hva vi kanskje kan gjøre videre med studiene og sånn. Mon tro om vi kunne studert et sted sammen 🙂 Vel, tiden vil vise! På kvelden var jeg sammen med Rebakka og så var det bare å pakke og gjøre seg klar til hjemreisen!

Tirsdag var dagen kommet for å sette snuta sørover igjen! Takk til Mie som kjørte meg til Gardemoen! Sent tirsdag kveld var jeg på Alicante flyplass, der jeg ble henta og frakta hjem til en shina leilighet. Takk! 🙂

To travle uker!?  kommenter gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]