DRØMMEN OM HAGEMØBLER!

Reklame for bygghjemme.no

Hei dere! Sitter her i mitt eget hjem, i min egen stue og drømmer meg litt bort! Forrige uke var vi på hytta, der vi kunne være masse ute og nyte det fine været. Men nå sitter jeg inne i en leilighet, uten en gang å ha en veranda å gå ut på. Høres det ikke trist ut? Noen ganger er det faktisk det også..

Jeg hadde ikke sett for meg at jeg skulle bo et sted der jeg ikke bare kunne lukke opp døra å gå ut og sette meg, men det er foreløpig bare noe jeg drømmer om. Jeg drømmer om et større hus, en veranda. Et hus med god plass til å være ute. Jeg drømmer om hagemøbler som jeg kan krype ned i med en god kopp kaffe mens jeg ser ungene løpe rundt i hagen mens de leker og koser seg.

Den drømmen vil jeg så gjerne at skal bli virkelig.. Og den dagen skal jeg kjøpe meg Hagemøbler fra bygghjemme.no Har du sett så mye fint da?!

Er man litt vel ivrig når man allerede har sett seg ut noen favoritter man kunne tenke seg på verandaen man enda ikke har, utenfor huset man enda ikke har kjøpt? Vel, i drømmer er alt lov, så her er noen av mine favoritter fra hjemmesiden!


Denne heter Daybed Easy Living Sunny og ser jo bare helt fantastisk ut! Tenk å slenge seg nedi der da! Nå på 40%

Denne sofagruppa heter Easy Living Braga og er så nydelig! Nå på 40%


I tillegg har de også masse annet fint som kan være nyttig på en veranda eller i hagen! Alt dette er også på salg nå, så klikk deg inn og sjekk de gode tilbudene her: HAGEMØBLER FRA BYGGHJEMME.NO

Har dere funnet fram Hagemøblene enda? Har dere en veranda eller hage og kose dere i på sommeren?


Følg oss gjerne videre på sosiale medier for daglige updates:

Instagram: @brassefrue

Snapchat: @brassefrue og @instamamas

Facebook: @brassefrue

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.