WHITE OR BLACK OR BOTH?

Hei dere ♥

Er det ikke sånn at hvitt og svart passer til alt? For litt siden fikk jeg en pakke i posten fra SheIn med en nydelig svart og hvit cardigan. Den er utrolig deilig å ha på seg, er litt varm (noe som passer bra i Norge) og ser kul ut! Ta på deg en enkel svart bukse, en hvit topp og denne cardigan og du er kledd casual, men stilig. Jeg prøvde den til en hvit topp og en grønt skjørt og det funka bra det og, selv om jeg har brukt den mest til bukse og tights siden jeg fikk den. 

Klikk HER for pris og bilder av andre som også har kjøpt en slik cardigan. 

Sponset av SheIn


Bestill den HER

Hva synes du om jakka? kunne du tenkt deg en sånn?

#jakke #cardigan #mote #fashion #klær #shein #sponset #casual #brassefrue #blogg

LES OGSÅ: OCTOBER GOALS!  Følg meg på Facebook HER og Instagram HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]